Ilmastoinnin huoltolaitteiden päivittäminen

Pidä ASC-huoltoyksikkö ajan tasalla

Monien vuosien ajan ASC-huoltolaitteemme ja niiden räätälöidyt versiot on varustettu USB-liitännällä. Siksi laiteohjelmisto voidaan päivittää yksinkertaisesti USB-muistitikun avulla. Ennen sitä tarkista laiteohjelmiston yleiskatsauksella, onko ASC-huoltolaitteesi laiteohjelmistoversio ajan tasalla.

» Katso laiteohjelmiston yleiskatsaus

Lataa sitten WAECO ASC -huoltolaitteen uusin laiteohjelmisto ja noudata alla kuvattuja ohjeita.

» Lataa uusin laiteohjelmisto

Lisäksi voit ostaa meiltä tietokannan, joka tarjoaa ajankohtaisen yleiskatsauksen markkinoiden yleisimpiin henkilö-, kuorma- ja linja-automalleihin sekä vastaavat ilmastointikompressoriöljyjen, ilmastointilaitteiden kylmäaineiden täyttömäärät (sekä R 134a- että R 1234yf -kylmäaineille) jne. Tilausnumero: 4441000174.

» Tilauksen täyttömäärän tietokanta

AC Service Station with USB Stick

ASC:n päivitysohjeet

• Lataa zip-tiedosto alla olevan linkin avulla.
  • Pura se ja kopioi sisältyvä .wuf-tiedosto FAT32-alustetulle USB-muistitikulle.
  • Aseta USB-muistitikku USB-porttiin. Löydät USB-portin paneelin vasemmasta yläkulmasta kuvassa näkyvästä kohdasta.
  • Kytke laite päälle.
  • Asema etsii USB-muistitikulta uudemman ohjelmistoversion. Jos USB-muistitikun ohjelmisto on uudempi, näyttöön tulee seuraava valikko:
AC Service Unit Update Step 1
  • Jos USB-muistilaitteen tietokanta on ajan tasalla, näyttöön tulee seuraava valikko, jossa nykyinen versio näkyy mustana alimmaisella rivillä:
AC Service Unit Update Step 2
  • Päivitä ohjelmisto tai tietokanta painamalla ENTER-painiketta.
  • Asema näyttää päivityksen edistymisen:
AC Service Unit Update Step 3
  • Päivityksen jälkeen asema asettaa oletusasetukset:
  • Asema käynnistyy uudelleen, ja valmiustilavalikko tulee näkyviin.
  • Poista USB-muistitikku.
  • Asema on käyttövalmis.

Kun huoltolaitteen päivitys on suoritettu, USB-muistitikulla olevia tietoja ei voi käyttää toisen huoltolaitteen päivittämiseen.

AC Service Unit Update Step 4